Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow problem.

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem że pobrałem te 120 mb i klikam play i mogę grać lecz mój słaby internet nie pozwala na grę pobieranie i granie[kiedyś mogłem , lecz nie teraz - przeprowadziłem się] więc wyłączyłem launcher i włączyłem przez wow.exe all śmiga lecz po zalogowaniu pobiera mi się data jakaś to kółko na górze zielone raz czerwone , i przez to mam 1500 pinga ile to się będzie pobierać przy necie 2mb/s 200 kb/s pobierania ? Da się to jakoś wyłączyć? Proszę o pomoc , Mowa tu of course o globalu.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mi chodzi o tą date całą jak wyłącze launcher to coś się pobiera ta data ile to zajmuje ? niech jakiś mod się wypowie proszę

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

witam mam taki problem że pobrałem te 120 mb i klikam play

Juz ci o tym mowilem, koles albo jestes idiota albo nie potrafisz czytac. Sciagnij gre, potem graj. Ja rowniez mialem ten issue, kiedy probowalem grac, podczas gdy data pobierala sie w tle. I ni chuja, nie dalo sie. Jest napisane bykiem, jak odpalisz launcher, ze gra bedzie sie sciagac w tle, jezeli wszystkie istotne skladniki zostaly juz sciagniete. Tego nie da sie wylaczyc, wiec sciagnij gre na boga! BTW gra zajmuje defacto 25GB wiec jakim kurwa chujem chcesz grac w tak potezne mmo po sciagnieciu 120mb, bezproblemowo?!

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...